Ouderportaal >
Buitenschoolse Opvang

KMN Kind & Co verzorgt voor basisschool Oud Zandbergen de buitenschoolse opvang op BSO Oud Zandbergen. 
De BSO is gevestigd in de centrale hal en het lokaal van de Peutergroep voor de 4 en 5 jarigen.  De BSO beschikt over onder meer een poppenhoek, een bouwhoek, maakt gebruik van de gymzaal en uiteraard van de zeer ruime buitenruimte.

Een opvangmiddag bij Kind & Co

Een opvangmiddag begint, nadat de school uitgaat, met iets te drinken en te eten aan tafel. Wie wil, vertelt over de belevenissen op school. Daarna is het tijd voor ontspanning, waarbij er een bewegingsactiviteit en een creatieve activiteit wordt aangeboden waaruit de kinderen een keuze maken.  Buitenschoolse opvang is de vrije tijd van het kind en moet dus vooral leuk zijn.
Voor en na de activiteit is voldoende ruimte voor vrij spel, zowel binnen als buiten.
BSO Oud Zandbergen is open op maandag, dinsdag en donderdag van 14.45 uur tot 18.30 uur en op woensdagmiddag van 12.30 uur tot 18.30 uur. In de schoolvakanties is de BSO van 7.30 uur tot 18.30 uur geopend.
Daarnaast is er voorschoolse opvang op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag vanaf 7.30 uur totdat de school start. 
 
Bezichtiging, vragen of inschrijven
 
U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen op onze BSO-locatie. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met clustermanager Mieke van Breukelen, m.vanbreukelen@kindenco.nl of 06-13065148.
Voor vragen over plaatsingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met de afdeling Planning van KMN Kind & Co via planning@kmnkindenco.nl of  via telefoonnummer 030 - 600 47 50.
Kijk voor meer informatie ook op de locatiepagina van BSO Oud Zandbergen op de website: www.kmnkindenco.nl